Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΑΛΠΙ...Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Εξέδρα,ο Δ.Σαλπιγγίδης μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκίνησε τόσο καλά την σεζόν.Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
Για το «μουδιασμένο» ξεκίνημα: «Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι δεν είχα χρόνο ξεκούρασης λόγω της Εθνικής, έγινε και μία επέμβαση στους κοιλιακούς, βιάστηκα να μπω στην ομάδα γιατί ήταν οι αγώνες με τον Αγιαξ και δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Δεν τα χρησιμοποιώ όλα αυτά ως δικαιολογία, αλλά είναι γεγονός πως η εικόνα μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε γιατί αγωνιζόμουν σχεδόν πάντα με πόνους».
Για τέρματα που έχει σημείωσε σε τέσσερα συνεχόμενα ματς για τον ΠΑΟΚ: «Τώρα, δεν μπορώ να πω πως είμαι στο 100% ακόμη. Δεν αισθάνομαι τόσο φρέσκος όσο θα ήθελα, όμως είναι αλήθεια πως η διακοπή των Χριστουγέννων με βοήθησε να πάρω σημαντικές ανάσες αλλά και να ηρεμήσω. Σίγουρα είμαι καλύτερα από άποψη δυνάμεων από το πρώτο μισό της σεζόν και αυτό φαίνεται. Πιστεύω όμως πως μπορώ και καλύτερα».
Για την εβδομάδα των ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Είναι σημαντικά παιχνίδια για εμάς και τον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε τα θετικά αποτελέσματα, σίγουρα θα υπάρξει η κούραση, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν αποτελείται από έντεκα ποδοσφαιριστές».

πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου