Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ 2011


Το 2011 ήρθε και πολλοί έχετε αγωνία για το τι θα ζήσει ο ΠΑΟΚ μέσα στην καινούρια χρονιά. O Γκρινιαρης Παοκτσής έχει τις απαντήσεις!



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ανακοίνώνετε η είσοδος των Αράβων επενδυτών που εκπροσωπεί ο Οντάι Αλ Σαμάρι, με την καταβολή 6 εκατομμυρίων για την απόκτηση του 51%. Παράλληλα οι νέοι επενδυτές ανακοινώνουν το μεταγραφικό τους πλάνο για την επόμενη 3ετία το οποίο προβλεπει την δαπάνη 100 εκατομμυρίων για μεταγραφές.  Η ειδηση αυτή βελτιώνει τα πράγματα και στο αγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά ένα απίστευτο σερί στο πρωτάθλημα και το κύπελο με αποκορύφωμα την εκτός έδρας νίκη με 0-3 επι του ΟΣΦΠ στο Καραισκακη με σκόρερ τους Φιλομένο, Μπαλάφα και Κουτσιανικούλη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ανακοινώνεται επίσημα το ενδιαφέρων των επενδυτών για την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου 80000 θέσεων στην περιοχή της Μαλακοπής. Μέσα στον ενθουσιασμό, η ομάδα ξεχνά να κάνει μεταγραφές με τον Μ.Χάβο να δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή η ομάδα ολοκληρώνει τον θρίαμβο της επι του ΟΣΦΠ μετά απο την νέα νίκη με 2-0 με σκόρερ τους Ελ Ζαρ και Σαλπιγγίδη.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Πρόεδρος τησ Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της χώρας, ζητούν δημόσια απο τον Οντάι Αλ Σαμάρι να μιλήσουν για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το απίστευτο σερί του σε πρωτάθλημα και κύπελο μειώνοντας την διαφορά του απο τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ στους 3 βαθμούς.Οι παίκτες είναι πληρωμένοι ως το τέλος της σεζόν,κάτι που τους αίνετε πάρα πολύ παράξενο.Μέχρι τώρα παίζαμε για να πληρωθούμε, ενώ τώρα παίζουμε για να διακριθούμε, δήλωνει ο Χαλκιάς θέτοντας και πάλι ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τον ίδιο μήνα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΣΦΠ για το κρισιμότερο αγώνα της σεζόν.Διαιτητης του αγώνα ορίζεται ο Σπάθας. Δυστυχώς όμωσ ο ΠΑΟΚ χάνει το παιχνίδι με 0-1, παρά τις δύο αποβολές παικτών του ΟΣΦΠ με απευθείας κόκκινη κάρτα,τα δύο χαμένα πέναλντι που έχουν υποδειχθεί υπέρ του, και με ένα  πεντακάθαρο ακυρωθέν γκόλ του γάυρου. Δέν έχουμε συνηθήσει σε τέτοιες διαιτησίες υπέρ μας δηλώνει ο Γκαρσία, έχουμε ξεχάσει πώς είναι να χτυπάς πέναλντι είπε ο Σαλπιγγίδης, τι στιγμή που ο Σπάθας ζητάει δημόσια συγνώμη για τα όσα έκανε πέρσι με τον συμπολίτη.Η Τούμπα βράζει απο την πιθανή απώλεια του τίτλου ενώ τα τοπικά ΜΜΕ κατηγορούν τους πάντες μέσα στην διοίκηση για κακή διαχείρηση και προστασία της ομάδας, τι στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ κος Μπατατούδης.με τηλεφωνική του παρέμβαση σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό,δηλώνει μέσα απο το κελί κάποιας φυλακής απο την Λιβύη, οτι με 20 εκατομμύρια θα έπαιρνε το Παγκόσμιο Κύπελο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο κόσμος ακόμη βράζει απο το αποτέλεσμα με τον ΟΣΦΠ. Οι παίκτες ζητούν δημόσια συγνώμη,λέγοντας οτι δεν μπορούν να παίζουν με ευνοικές γι αυτούς διαιτησίες. Ο Ζαγοράκης για να κατευνάσει τα πνέυματα παραχωρεί συνέντυξη τύπου, οπου εκεί αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους έφυγε απο την ομάδα πριν 2,5 χρόνια, για τα χρήματα που έχασε στο Χρηματηστήριο κλπ. Οι εργασίες για το νέο γήπεδο ξεκινάνε, όμως ενα απρόοπτο γεγονός έρχεται για να τις σταματήσει. Οι εκσκαφείς του γηπέδου πέφτουν πάνω σε φλέβα πετρελαίου αναγκάζοντας τον Οντάι Αλ Σαμαρί να δηλώσει...Όχι άλλο πετρέλαιο!!!Ταυτόχρονα ξεκινούν τα play off του basket, όπου στην φάση των 8 ο ΠΑΟΚ αποκλείει τον Ηρακλή, με 2 βολές σε νεκρό χρόνο του Λ.Παπαδόπουλου, ο οποίος δηλώνει...Ήταν θέμα χρόνου να κάνω το 2/2 βολές.

ΜΑΙΟΣ

Ξεκινούν τα play off ποδοσφαίρου,με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ επι του ΠΑΟ με σκόρ 1-3 και σκόρερ τον Σάλπι με δύο και ένα αυτογκόλ του Βύ ντρα ο οποίος δηλώνει...Το χρωστούσα στουσ φιλαθλους του παοκ.Συνέχεια είναι ανάλογη με νίκες εντός και εκτός με ΑΕΚ, ΚΑΒΑΛΑ και ΠΑΟ, τι στιγμή που ΜVP των play off είναι ο Σαλπιγγίδης και ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχει κεδίσει την φανέλα του βασικού απο τον Βιερίνια. Στο basket για την φάση των 4, ο ΠΑΟΚ αποκλείεται απο τον τελικό με ένα εκτός χρόνου τρίποντο απο το κέντρο του γηπέδου απο τον Βουγιούκα του ΠΑΟ, έπειτα απο εκπληκτική εμφάνιση του Λ.Παπαδόπουλου με 13/13 βολές. Στην επόμενη φάση στα μπαράζ που οδηγούν στην Ευρολίγκα, νικά εύκολα τον Ικαρο Καλλιθέας με 3-0 με πρωταγωνιστές τησ σειράς τουσ Καλλέ,Αποστολίδη και Δέδα.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Γίνεται ο τελικός κυπέλου με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο.Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μιλούν για εκδίκηση για το 0-1 του πρωταθλήματος.Ο τελικός γίνεται στο ΟΑΚΑ παρουσία 70000 οπαδών του ΠΑΟΚ και 2000 ΤΟΥ Ατρομήτου.Την ίδια περίοδο ο Οντάι Αλ Σαμάρι αγοράζει τον ΟΣΕ, και πάνω απο 1000 βαγόνια τρένων κατεβαίνουν στην Αθήνα για τον τελικό.Ο ΠΑΟΚ νικάει με χατ τρικ του Βιερίνια, ο οποίος υπογράφει νέο συμβόλαιο με ρήτρα 100 εκατομμύρια.Το πρωτάθλημα τελειώνει και ο Χάβοσ ανακυρήσεται κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.Αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον της Μαντσεστερ Γιουναιτετ, η οποία τον θεωρεί ως την ιδανική λύση για να αντικαταστήσει τον απαρχαιωμένο Σερ Αλεξ Φεργκιουσον.Ο κοσμος του ΠΑΟΚ αντιδρά, κάνωντας συλλαλητήριοδιαμαρτυρίας υπέρ του Χάβου.Ο Οντάι Αλ Σαμάρι απειλεί να αγοράσει την Γιουνάιτετ,ομως τελικά δεν καταφέρνει να εμποσίσει την φυγή του Χάβου, ο οποίος δηλώνει...Ήταν όνειρο ζωής να αναλάβω την Μάντσεστερ.Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την Γιουνάιτετ, όμως θέλω να κάνω διεθνή καριέρα.Ο Ζαγοράκης κάνει πρόταση στον Αναστασιάδη, ο οποίος απο το Αγιο Όρος δηλώνει πως πρώτα θα προσευχηθω και μετά θα απαντήσω, αναλαμβάνωντας τελικά την ομάδα. Στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον Μιραλάς απο την Σεν Ετιεν, και τον Βύντρα απο τον ΠΑΟ,ο οποίος δηλώνει Παοκάκι απο τα γεννοφάσια του. Ο Μπαλάφας καταλήγει στον ΟΣΦΠ έναντι 2 εκατομμυρίων,ενώ ο Φιλομένο επιστρέφει ξανά στην Γιουβέντους έναντι 5 εκατομμυρίων, χάρη στα 15 γκόλ του δεύτερου γύρου.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ξεκινά η πρώτη του ΠΑΟΚ. Ο Αναστασιάδης δηλώνειοτι η προετοιμασία θα γίνει σους Αγίους Τόπους, ενώ θέτι σαν στόχο το champions league. Νέα πρόσωπα εκτός των Μιραλάς και Βύντρα, οι νεοαπκτηθείς,Χόντα,Β.Λοβ, Εσσιεν και Κ.Τουρε.Ο ΠΑΟΚ κάνει νέο sold out με 28000 διαρκείας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ αποκλείει στην πρώτη φάση των προκριματικών τον Αγιαξ με δύο ισοπαλίες, χάρη στο εκτός έδρας γκόλ του Βύντρα. Στην επόμενη φάση πρίν τους ομίλους, αποκλείει και πάλι την Φενέρ, όπου μετά το 0-0 της Τούμπας, νικάει για πρώτη φορά μέσα στην Πόλη, με σκόρ 0-1 και σκόρερ τον Μουσλιμοβιτς στον πρώτο του αγώνα μετά απο απουσία 9 μηνών απο τους αγωνιστικους χώρους, δηλωνοντας...Εγώ έβγαλα για φέτος τα λεφτά μου. Στο μεταξύ η Ρεαλ Μαδρίτης κάνει στον ΠΑΟΚ πρόταση 80 εκατομμυρίων και τον Κακά  με ελευθερη μεταγραφή, για να αποκτήσει τον Βιερίνια.Ο Μουρίνιο πλέκει το εγκώμιο του πορτογάλου,ενώ ο Κ.Ρονάλντο δηλώνει ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να τον έχει συμπαίκτη του.Ο επίσημος ΠΑΟΚ δηλώνει πως η ομάδα μόνο αγοράζει παικτες και δεν πουλα,και έτσι το θέμα μένει στάσιμο.Την ίδια περίοδο γίνεται η κήρωση των ομίλων, με τον ΠΑΟΚ να παίζει με την Μπαρτσελονα,την Ιντερ και την Λυον.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά για άλλη μια χρονιά χάλια στο πρωτάθλημα με 3 ισοπαλίες και μλια ήττα.Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη, που ξεκινά με δυο ισοπαλίες 0-0 με Ιντερ εκτός και Μπάρτσα εντός. Ο κόσμος ξεσηκώνετε και πάλι ενάντια στις επιλογές του Αναστασιάδη.

ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ

Ο Αναστασιαδης αποφασίζει να αλλάξει στύλ και τρόπο παιχνιδιού, επαναφέρωντας στηνν αρχική 11 αδα, τον Ιβιτς στη θλεση του Χόντα,τον Γκαρσία στη θέση του Εσσιέν,τον Αθανασιάδη στη θέση του Β.Λοβ και γυρνά και πάλο τον Σάλπι σαν δεξί χάφ.Η ομάδα ανακάμπτει, αποκτά ρυθμο και κάνει την μία νίκη μετά την άλλη με αποκορύφωμα το διπλό μέσα στο Καμπ Νου με 0-1 και σκόρερ τον Σαλπιγγίδη με κεφαλιά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση,και χρειάζεται μια ισοπαλία εντός έδρας με την Λυόν σε ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Μαλακοπη. Δυστυχώς όμωσ ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να αποσπάσει την ισοπαλία μέσα στο ΖAGORAKIS SPORT ARENA και τελικά χάνει με 0-1 αφού πρώτα ο Σαλπιγγίδης αποτυνχάνει να σκοράρει προ κενής εστίας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Η ομάδα ξαναβρίσκει την ηρεμία της μέσα απο τις νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελο.Παρόλα αυτά ο Αναστασιάδης δητά την ενίσχυση της ομάδας, μια και οι Μιραλας και Β.Λοβ δεν τον έχουν ικανοποιήσει.Έτσι ο ΠΑΟΚ αποκτά τον 35 χρονο Ι.Μπακαγιόκο απο τον ΠΑΣ ώντας μέχρι τότε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ, παραχωρόνταςστην ομάδα των Ιωαννίνων τον Μιραλάς σαν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου