Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ

Ποιος Βιερίνια ; Ο Σαλπιγγίδης είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Παίρνει μάλιστα 4 φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του.Ο Σαλπιγγίδης δέχθηκε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με αμοιβή 1.000.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο. Η εφορία για αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε ποσό 450.000 ευρώ και επιβαρύνει τον ΠΑΟΚ βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Προφανώς, ο Σαλπιγγίδης ήθελε να είναι καλυμμένος από κάθε άποψη προκειμένου να πάρει την απόφαση της επιστροφής …

Μάλιστα, ο Σαλπιγγίδης έχει προνοήσει και για πριμ συμμετοχής και διάκρισης στο Europa League και ήδη έχει εξασφαλίσει μπόνους 100.000 ευρώ για την πρόκριση του ΠΑΟΚ από τους oμίλους της διοργάνωσης. Πως να μην έχει έναν επιπλέον λόγο ώστε να πανηγυρίζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την επιτυχία μέσα στο Ζάγκρεμπ και μάλιστα με δικό του γκολ...

Αλλά και αν κάτι του παρουσιασθεί και του αρέσει ,ο Σαλπιγγίδης μπορεί να φύγει για ομάδα του εξωτερικού όποτε το θελήσει, με ποσό 4.000.000 ευρώ. Για άλλη ομάδα της Ελλάδας το σχετικό αντάλλαγμα είναι 5.000.000 ευρώ.

Και όλα αυτά με δεδομένο ότι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου του Βορρά” παίρνει σχεδόν τετραπλάσια χρήματα από τον Βιεϊρίνια για τον οποίο τρέμουν στον ΠΑΟΚ μήπως τον χάσουν χωρίς να πάρουν όσα πιστεύουν ότι αξίζει. Γιατί αυτή είναι η ουσία στην ανησυχία τους. Να μη χαθεί ο παίκτης χωρίς να ικανοποιηθεί κατάλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Πόσα κερδίζει ο Βιερίνια από τον ΠΑΟΚ ; Για την εφετινή σεζόν θα βάλει στον λογαριασμό του 344.000 ευρώ . Όμως, από αυτό το νούμερο θα του μείνουν εντέλει κάπου 270.000 ευρώ αφού θα πρέπει να αφαιρεθεί η εφορία για την οποία δεν έχει κάνει ιδιαίτερη συμφωνία και άρα οφείλει να την καλύψει ο ίδιος.

Αξιοσημείωτο για τον Σαλπιγγίδη είναι ότι έχει μεριμνήσει ώστε, όσο διαρκεί το τριετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, να υποχρεώνεται η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να πληρώνει την εφορία του παίκτη ακόμα και αν αλλάξει ο συντελεστής φορολόγησης και γίνει ακόμα μεγαλύτερος, παρά την αύξηση που τελευταία σημειώθηκε μετά από την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Επίσης, οι προκρίσεις του ΠΑΟΚ σε ομίλους του Champions League αλλά και του Europa League θα φέρουν κέρδος 200.000 ευρώ στον Σαλπιγγίδη από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακόμα και αν έχει παίξει μόλις στα μισά από τα ματς της ομάδας του, σε όποια από αυτές τις διοργανώσεις πάρει μέρος ο ΠΑΟΚ.

Η κατοχύρωση είναι πλήρης για τον Σαλπιγγίδη καθώς είναι γεγονός ότι φρόντισε να τακτοποιηθεί και να διασφαλισθεί πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου