Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ 2011

Δεν του έφταναν του ΠΑΟΚ μόνο η ήττα, η κακή εμφάνιση και οι τραυματισμοί, του ήρθαν και οι τιμωρίες. Εκτός από το πληγωμένο πρεστίζ του, ο "Δικέφαλος" έχασε και δύο παίκτες στον αγώνα με την Κέρκυρα. Οι Μπρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία με τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν έφτασαν τις τέσσερις στο πρωτάθλημα και αναμένεται να απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος του "Δικέφαλου".
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να ενημερώσει τη διοίκηση σε ποια από τα παρακάτω παιχνίδια, με Πανσερραϊκό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ολυμπιακό Βόλου (εκτός) και Ξάνθη (εντός) θέλει να στερηθεί των υπηρεσιών του Ουρουγουανού και του Ιταλού.
Θυμίζουμε ότι, από το παιχνίδι στις Σέρρες θα λείψουν ο Βίκτορ Βιτόλο, λόγω του τραυματισμού (και της τιμωρίας του!), αλλά και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που θα εκτίσει την ποινή της συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών. Επίσης, ο Πάμπλο Κοντρέρας αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, για τη 18η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου